Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Termékajánló

Figyelem!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a termékoldalakon található termékleírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben  tartalmaznak az adott termékről minden információt.

A hivatalos termékleírásért

kérjük látogasson el a  termék gyártójának weboldalára.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a webáruház és az üzlet kínálata eltérő lehet, ezért kérjük, hogy indulás előtt elérhetőségeinken tájékozódjon az aktuális kínálatról.Valamint tájékoztatjuk, hogy az üzletben, illetve a webáruházban egyes termékek ára eltérő lehet.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

A mindenkori árváltozás

jogát fenntartjuk!

Megértésüket előre is köszönjük!

Termék részletekhidegpárásító Chicco COMFORT NEB 67100

hidegpárásító Chicco COMFORT NEB 67100

Termék ára
19 990 Ft19990
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
2526
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

-hidegvizet porlaszt ultrahang segítségével

-szabályozható hideggőz kibocsátás

-automata kikapcsolás

-30 m2 belső teret képes párásítani

A termék tulajdonságai

COMFORT NEB hidegpárásító, ultrahangos készülék. 2,5 literes tartály, 30 m2 szoba, 12 óra működés, 25 W fogyasztás. Automata kikapcsolás.

A Comfort Neb párásító hidegvizet porlaszt az ultrahang segítségével magas frekvencián, mely az emberi fül és az állatok számára nem zavaró. A megfelelően párásított szobai levegő hozzájárul az orrnyálkahártya és a légutak természetes védelmi funkcióinak ellátásához, így nagyobb védelmet nyújt a baktériumok és por ellen.

A kompakt készülék nagyon kis helyen elfér, gyerekszobában, hálószobában igen ideális. Működés közben nem zavarja a szobában alvókat, és a hidegvíz porlasztásnak köszönhetően nem okozhat égési sérülést.

  • SEGÍT a szobai levegő megfelelő páratartalmát elérni, az orr- és légúti panaszok megelőzésében, jobb közérzetet biztosít a gyermek számára, és nem növeli a szobai hőmérsékletet (hideg vizes ultrahangos technológia).
  • Szabályozható hideggőz kibocsátás.
  • Automata kikapcsolás, ha a víz elfogy.
  • 30 m2 belső teret képes párásítani.
  • Üzemi kapacitás: 12 óra, maximum vízszintig töltve (2,5 liter).
  • Teljesítmény: 25W
  • Ultrahang frekvencia: 2,45 MHz.
  • CE-jellel ellátott termék. Biztonsági osztály: II. osztály.

Használat előtt ellenőrizze a szobai levegő páratartalmát. 18-20 °C szobahőmérséklet a páratartalom igény: egészséges gyermek: 40-60%, megfázott gyermek: 60-70%, légúti beteg vagy allergiás gyermek: 35-50 %.